Láncra vert szerelem 17. rész tartalma

Gabriela és Lorena sejtik, hogy a gázolás egy nagyobb összeesküvés része. A mexikói romantikus tv-sorozat 17. részét 2016.07.19-én 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Gabriela és Rafael egy hotelszobában ébrednek egy csúnyán átmulatott éjszaka után.

Láncra vert szerelem 17. rész tartalma

Laura és Rafael csúnyán összevesznek, de végül sikerül úgy-ahogy kibékülniük. Marcost kórházba szállítják, kritikus az állapota. Gabriela próbálja rávenni Olgát, hogy menjen vele haza, de ő az apja házában akar maradni. Víctor bepánikol, és Salomónhoz fordul segítségért, de ő nem mutat sok együttérzést. Gabriela és Lorena sejtik, hogy a gázolás egy nagyobb összeesküvés része volt. Don Moy végül megengedi Olgáéknak, hogy maradjanak. Guillermo úgy dönt, hogy beáll a céghez dolgozni. Alicia és Salomón hamis szerződést írnak alá, miszerint Ignacio még a halála előtt eladta Aliciának a részvényeit. Víctort a csalás gyanúja miatt nem engedik be az irodába.

A telenovella részeit A bosszú asszonya sorozat aktuális epizódjai előtt vetíti a csatorna.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2,sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top