Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 136. rész tartalma

Esperanza nagyon aggódik Tomás missziója miatt és nem alaptalanul. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 136. részét 2016.08.12-én 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Esperanza kibékül az anyjával, megnyeri az énekversenyt, csak Tomás atyával nem tud dülőre jutni.

Isten áldjon, Esperanza! Az 136. rész tartalmából

Leticia feljelentése miatt megvonják a gyámságot Clarától, és Lolát nevelőszülőknél akarják elhelyezni. Esperanza boldog, mert Tomás felhívta, de aggódik, mivel az Amazonashoz külték egy misszióra, ahol járvány tombol. Szeretne utána menni, de Clara nem engedi. Faustina szeretné megszerezni magának Gatót, aki viszont hű akar maradni Gildához, ám ebben az esetben Faustina dúsgazdag apja nem fektet be a vállalkozásukba. Nicolas azt hazudja Esperanzának, hogy Tomás már régen tudott az őserdei útjáról. Tomás már első nap megbetegszik.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top