Láncra vert szerelem 35. rész tartalma

Ignaciónak kezdenek visszatérni bizonyos emlékképei, már tudja hogy van felesége és két fia. A mexikói romantikus tv-sorozat 35. részét 2016.08.12-én 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Rafael úgy hiszi sinen van a válása, ezért Gabrielával elvonul egy hotelszobába.

Láncra vert szerelem 35. rész tartalma

A Cristoballal folytatott beszélgetéseknek köszönhetően Ignaciónak kezdenek visszatérni bizonyos emlékképei. Annyit már tud magáról, hogy ő Ignacio Aguilera, van egy Gabriela nevű felesége, és két fia, Guillermo és Rafael. A zűrös éjszaka után Cecilia és Laura nehezen tér magához. Utóbbi arra sem emlékszik, ki és miért tépte szét a válási dokumentumait. Gabriela első éjszakáját tölti el Rafaellel, amiről be is számol Lorenának és Olgának. Guillermo nem tesz le arról, hogy bebizonyítsa, Ignacio az apja Rosario születendő gyermekének, ugyanakkor egyre gyanúsabb neki, hogy nagy igyekezetével többnyire mindenhol csak falakba ütközik.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2,sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top