Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 150. rész tartalma

Az esküvőn mindenki ideges, senki sem tudja miért nincs ott, hol lehet Esperanza. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 150. részét 2016.09.01-én 15:50-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Clara varrja Esperanza esküvői ruháját, amitől a lány nagyon boldog.

Isten áldjon, Esperanza! Az 150. rész tartalmából

Elérkezik az esküvő napja. Clara és Esperanza egy szállodában készülnek a nagy eseményre. Esperanza az utolsó pillanatban még elmegy a temetőbe, virágot vinni anyja sírjára. A temetőben Nicolas, aki nem ment Uruguayba, csak az útlevelével utaztatott ki valakit, elkábítja és elrabolja. A ceremónia közeledtével mindenki aggódik Esperanza eltűnése miatt. Egyesek azt hiszik, ismét meggondolta magát, ám akik ismerik, ezt képtelenségnek tartják. Jorge és Tomás kétségbeesetten keresik, mígnem Nicolas felhívja Tomást, hogy az orra alá dörgölje, milyen, amikor elveszít valakit.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top