Az utolsó remény – új sorozat a Viasat6 műsorán

Augusztus végén kezdődik Az utolsó remény (The Last Ship) című sci-fi sorozat a Viasat6 műsorán, melyben a Föld lakosságát megtizedelő vírussal küzd egy hadihajó legénysége.

A sorozat első évada keddenként kerül képernyőre augusztus 30-tól.

Az utolsó remény tartalma röviden

Négy hónappal ezelőtt Tom Chandler kapitányt és a USS Nathan James hadihajó legénységét az Északi-sarkra küldték két civil tudóssal a fedélzeten. Ők, Dr. Rachel Scott és Dr. Quincy Tophet, akiknek a feladata a madarak tanulmányozása… Azonban mikor renegát orosz fegyveresek támadják meg őket, kiderül, hogy valójában egy halálos vírus ellenszerét kutatják, ami rövid idő alatt megtizedelte a Föld népességét, miközben ők a tengeren voltak.
Hazafelé tartva, Chandler és a legénysége kénytelenek tudomásul venni, hogy az otthonuknak hívott ország mára csak árnyéka önmagának. Vagyis a legbiztonságosabb hely, ahol a tudósok kifejleszthetik a halálos vírus ellenszerét, az a hajójuk, ahol lehetőség szerint nem háborgatja majd őket senki és semmi…

Halálos vírussal küzd a hajó legénysége  - Az utolsó remény
Halálos vírussal küzd a hadihajó legénysége

Rendezte: Jack Bender
Szereposztás: Eric Dane (Tom Chandler), Rhona Mitra (Dr. Rachel Scott), Adam Baldwin (Mike Slattery), Travis Van Winkle (Danny Green), Christina Elmore (Alisha Granderson), Sam Spruell (Dr. Quincy Tophet), Marissa Neitling (Kara Foster)

Az első évad 10 részes, az első és második részt 2016. augusztus 30-án 22:00-tól vetíti a Viasat6

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

1 Comment

  1. Kisördi2016-08-27

    Végre magyarul!
    Remek sorozat. Már nagyon vártuk magyar szinkronnal.

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top