Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 159. rész tartalma

Esperanza lebőg a családi vacsorán Jorge, Clara és a gyerekek előtt. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 159. részét 2016-09-14-én 15:50-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Clara tanácstalanul vergődik lelkiismerete és szerelme között.

Isten áldjon, Esperanza! a 159. rész tartalmából

Az újjáépülő szegénynegyed lakói Tomásról és Esperanzáról nevezik el az új területet. Tomás és Esperanza családi vacsorát szeretnének, ezért Esperanza meghívja Clarát, Jorgét, Lolát meg Pedrót. A vacsora természetesen szénné ég a sütőben, Tomás elrohan egy étterembe ennivalót venni. Esperanza vigasztalhatatlan. Juana, Eva és Gilda mulatni mennek egy diszkóba, ahol Juana alaposan a pohár fenekére néz.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top