Csúcsformában sorozat 1. évad 7. részének tartalma

Az epizód címe: Vagány zsernyák. A motoros rablók rajtaütnek egy páncélautón, de nem visznek el semmit. A Csúcsformában amerikai akcióvígjáték-sorozat első évadának 7. részét 2016.09.16-án 22:05 órától vetíti az RTL Klub. Az epizód tartalmából. Országos tévépremier. Az egyes epizódok megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előzmények: 1998-ban Jackie Channel és Chris Tuckerrel a főszerepben készült egy mozifilm is Csúcsformában címmel. A sztori a sorozatban is hasonló: a fegyelmezett hongkogi nyomozó kénytelen együttműködni a szeleburdi amerikai kollégájával…

Csúcsformában 1. évad 7. rész tartalmából

Felfegyverzett motorosok rajtaütnek egy páncélautón. Az ügy kacifántossá válik, mivel kiderül, hogy a rablók egyetlen centet sem vittek el. Minden szereplő gyanús, viszont Carter és Lee nem igazán jut egyetértésre. Carter egy ukrán bandát sejt a háttérben, Lee nyomozó szerint viszont a Quantou tagjai közül kerülhettek ki az elkövetők. A bajt csak tetézi, hogy a rendőri akcióról egy videó is felkerül az internetre, és Carter minden rivaldafényt magának akar.

Csúcsformában amerikai sorozat

Szereplők: Justin Hires (Carter), Jon Foo (Lee), Aimee Garcia (Didi Diaz), Page Kennedy (Gerald), Wendie Malick (Lindsay Cole)

Forrás: http://rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top