Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 17. rész

Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.02.23. keddi, 17. epizódjának tartalmából: Botrány az esküvőn – nemet mondott a menyasszony! Tomás a fiatal pap és a menekülő Esperanza története. Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A nálunk megjelent összes epizódismertetőt itt találja. A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 17. rész tartalmából

Tomás atya esküvői próbát tart egy fiatal párral, akiket hamarosan összead. Esperanza hallja, amikor a menyasszony azt mondja telefonon a barátnőjének, hogy nem szereti jövendőbelijét, de a szüleik jó barátok, ezért hozzámegy. Tomás intelmei ellenére Esperanza mindent elkövet, hogy lebeszélje a menyasszonyt a házasságról. Amikor Mariana az oltár előtt nemet mond, hatalmas botrány kerekedik. Concepción a vidéki házába küldi Esperanzát egy időre.

2016.02.23 15:00 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 17. rész

Esperanza és Tomás

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top