A bosszú asszonya (2015) kolumbiai filmsorozat 17. rész

A bosszú asszonya című kolumbiai filmsorozat 2016.02.23. keddi epizódjának összefoglalója: Sara beveti bájait Salgadonál. Sara Fernandez történetének országos tévépremierje! A tv-sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Főszereplők: Itatí Cantoral (Sara Fernández; Isabel), Miguel de Miguel (Sebastián Sinisterra), Géraldine Zivic (Patricia Soler), Juan de Dios Ortíz (Ricardo Sotomayor)

Az előzmények: Sara Fernandez egy neves ékszerkészítő cég résztulajdonosa New York-i ékszerbemutatójuk végén holtan találja barátnőjét a szállodai szobájában. A biztonsági őrök itt találnak rá, pisztollyal a kezében. A bíróság hamis tanúvallomások alapján életfogytig tartó börtönre ítéli Sarát. Mindenki cserbenhagyja, a férje elválik tőle, a gyermekei pedig abban a tudatban nőnek fel, hogy az édesanyjuk meghalt. Sara tizenhét év után szabadul ki a börtönből, miután egy ügyvéd bebizonyítja a fogva tartás jogtalanságát. A rabság alatt megkeményedett asszony azzal az eltökélt szándékkal tér vissza a hazájába, hogy kideríti a valódi gyilkos személyét, és visszaszerez mindent, amit elvettek tőle.

A bosszú asszonya 17. részének tartalmából

Ricardo pénzt kér kölcsön Albától és Carmentől, cserébe továbbra is titokban tartja, hogy Rodrigo az ő gyereke. Csak az nem ismert, hogy az előbbi két nő közül melyik szülte neki. Az igazgatótanács megszavazza, hogy Salgado is üzlettárs lehet, akinél Sara beveti a bájait, egy kicsit azért is, hogy féltékennyé tegye Sebastiánt. Rufino egy irodaház ablakainak letisztításához a tériszonyban szenvedő Da Vincit veszi társul maga mellé.

A bosszú asszonya sorozat
A bosszú asszonya

2016.02.23 13:45 RTLII A bosszú asszonya (2015) kolumbiai filmsorozat 17. rész

Forrás: RTLII
fotocredit: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top