Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 27. rész tartalmából

Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.03.08. keddi, 27. epizódjának tartalmából: Carmela duettet énekelt Esperanzával, óriási a siker! Tomás a fiatal pap és a bújkáló Julia története. Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A nálunk megjelent összes epizódismertetőt itt találja. A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 27. rész tartalmából

Az énekversenyen a kórus fergeteges sikert arat, és bekerülnek az elődöntőbe. Carmela, aki duettet énekelt Esperanzával, nagyon boldog és elégedett. Genovevának ez nem tetszik, igyekszik újra a többiek ellen fordítani Carmelát. Beatriz hírt kap apja felől, aki nagyon beteg, de képtelen elmenni hozzá, mert haragszik rá, ugyanis úgy érzi, neki köszönhető, hogy tönkrement az élete. Lola, attól tartva, hogy árvaházba kerül, megszökik Pedróval. Esperanza próbálja előkeríteni Gracielát, hogy adja írásba, Tomás atya lehet a gyerekek gyámja.

2016.03.08 15:05 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 27. rész

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top