A bosszú asszonya (2015) kolumbiai filmsorozat 27. rész tartalmából

A bosszú asszonya című kolumbiai filmsorozat 2016.03.08. keddi epizódjának összefoglalója: Sara mindent tud a nyaralóban jelenlévők titkairól. Sara Fernandez történetének országos tévépremierje! A tv-sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Főszereplők: Itatí Cantoral (Sara Fernández; Isabel), Miguel de Miguel (Sebastián Sinisterra), Géraldine Zivic (Patricia Soler), Juan de Dios Ortíz (Ricardo Sotomayor)

Az előzmények: Sara Fernandez egy neves ékszerkészítő cég résztulajdonosa New York-i ékszerbemutatójuk végén holtan találja barátnőjét a szállodai szobájában. A biztonsági őrök itt találnak rá, pisztollyal a kezében. A bíróság hamis tanúvallomások alapján életfogytig tartó börtönre ítéli Sarát. Mindenki cserbenhagyja, a férje elválik tőle, a gyermekei pedig abban a tudatban nőnek fel, hogy az édesanyjuk meghalt. Sara tizenhét év után szabadul ki a börtönből, miután egy ügyvéd bebizonyítja a fogva tartás jogtalanságát. A rabság alatt megkeményedett asszony azzal az eltökélt szándékkal tér vissza a hazájába, hogy kideríti a valódi gyilkos személyét, és visszaszerez mindent, amit elvettek tőle.

A bosszú asszonya 27. részének tartalmából

Sara miután közöli a nyaralóban jelenlévőkkel, hogy tud minden titkukról, kételkedni kezd Sebastián bűnösségében. Carlos leitatja Luciát és bár nem történt köztük semmi, a lánnyal mégis azt hiteti el, hogy lefeküdtek. Jimena elmeséli Pablónak, hogy Lucia Carlosszal ment el és arra kéri, hogy felejtse el a lányt. Alba attól tart, hogy Sara zsarolni fogja azzal, hogy szeretők voltak Ricardóval, így azt tanácsolja a férfinak, hogy fedjék fel az igazat.

Sara szerepében Itatí Cantoral

A bosszú asszonya sorozat
A bosszú asszonya

2016.03.08 13:45 RTLII A bosszú asszonya (2015) kolumbiai filmsorozat 27. rész

Forrás: RTLII
fotocredit: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top