Jane Shemilt: Légszomj

Afrikában eltűnik az ott dolgozó orvos házaspár kisfia, a szülők a gyerek nyomába erednek és próbálják kideríteni az eltűnés okát. Jane Shemilt – világhírű regényéhez (Lányom) hasonlóan – a Légszomjban is a gondolatok, az érzések fénytöréseit, a kapcsolatok és az érzelmek ellentmondásosságát járja körül egy olyan történeten keresztül, amely egy percre sem enged.

A könyv kiadója: General Press. Megjelenés: 2016. szeptember 20.

Légszomj könyvajánló

Emma és Adam orvosként valódi szaktekintélynek számítanak. Amikor egy kutatóprogram keretében a férfinak lehetősége nyílik arra, hogy családostul egy évre Botswanába utazzon, úgy döntenek, belevágnak a nagy kalandba. A munka vészhelyzeteiből, taposómalmából és a kettejük közötti állandó versengésből végre kibillentené őket ez a soha vissza nem térő alkalom; és a nyugodtabb, egymásra jobban odafigyelő, boldogabb életről szóló álmuk talán a vadon szomszédságában valóra válhatna.
Jane Shemilt: Légszomj - könyvajánló

Az álomból azonban valódi rémálom lesz: Emma egy nap üresen találja a kisfia ágyát. Afrika földjén, több ezer kilométerre az otthonuktól, valódi segítség híján maradnak. A rendőrség ugyan nyomozásba kezd, a szülők mégis úgy érzik, nekik is a gyermek nyomába kell eredniük, mert ki tudja, milyen szörnyűbbnél szörnyűbb okok állhatnak az eltűnése mögött.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top