Jéglovagok reality sorozat az RTL Spike műsorán

Hihetetlen izgalmakat ígér a Jéglovagok reality sorozat az RTL Spike műsorán. A világ egyik legelszigeteltebb északi pontján az egyik legveszélyesebb szakmát űzik, élet-halál harcot vívnak a természet erőivel és olykor önmaguk démonjaival is megküzdenek. Ők a jéglovagok, akik félelmet nem ismerve róják a végtelen hómezőket kamionjaikkal.

Az RTL Spike nézői minden hétköznap bepillantást nyerhetnek a Jéglovagok című műsorba, ahol megismerhetik a vakmerő kamionsofőrök izgalmas életét.

Jéglovagok reality sorozat délutánonként

Jéglovagok reality sorozat az RTL Spike műsorán
A vakmerő kamionsofőrök izgalmas élete (Forrás: RedLemon)

Életveszélyes kalandok, extrém útviszonyok, szélsőséges időjárás, hó és jég, ameddig a szem ellát – a Viacom csoport legújabb szórakoztató tévécsatornáján, az RTL Spike-on délutánonként látható kalandos, feszültséggel teli, néhol hátborzongató Jéglovagok reality sorozat betekintést enged a világ egyik legveszélyesebb foglalkozását űző emberek mindennapjaiba.

A jéglovagok a hófödte Kanada legelhatároltabb területein, óriás kamionokkal róják a végtelen hómezőket. Az északi kemény tél alatt sok lakó- és munkaterület válik szinte teljesen megközelíthetetlenné, így elszigetelődnek a külvilág erőforrásaitól is. Az ő segítségükre siet a rettenthetetlen csapat, a jéglovagok – Hugh, Jay, Alex, Rick, TJ és Drew –, akik kockázatot és félelmet nem ismerve értékes áruk ezreit szállítják a kietlen és zord tájakon, több mint 500 km-es jégtakarón keresztül.

Ezek a mindenre elszánt sofőrök az életüket kockáztatják azért, hogy 18-kerekes, több tonnás kamionjaikkal eljuttassák az árukat a messzi tájakon élő és a bányákban dolgozó emberekhez. Embert próbáló útjukat hatvan nap alatt teljesíteniük kell rekord alacsony, akár -40 fokos hőmérséklettel harcolva, mielőtt a jeges út eltűnne a szemük elől. Miközben versenyt futnak az idővel és a pénzt hajszolják, életveszélyes kalandokba keverednek, amelyben csak önmagukra és leleményességükre számíthatnak, hiszen a sivár területen napokba telne, míg a segítség megérkezne.

A dokumentumfilmet nem véletlenül jelölték a Primetime Emmy kiváló operatőri és program kategória díjára, és a Critics’ Choice TV Award legjobb strukturálatlan reality show elismerésére.

Nézd meg, hogyan küzdenek a jéglovagok a természet viszontagságaival az RTL Spike csatornán minden hétköznap 16:00 órától!

Forrás: RedLemon

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top