Jóban Rosszban őszi változások

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

A tv2 Jóban Rosszban című tv-sorozata jócskán tartogat meglepetéseket idén ősszel. Bár van, aki elköltözik Csillagkútról, nem maradnak izgalmak nélkül a TV2 sikersorozatának nézői, hiszen többek között egy új testvérpár költözik a kisvárosba. Részletek.

Csillagkúton mindig történik valami, legutóbb Betty Tanakisz szerepét vette át Nagy Adri. A Jóban Rosszban nézői eddig sem unatkoztak, de az idei ősz különösen sok újdonságot tartogat a nézőknek. Gesztesi Máté két év után távozik a TV2 sikersorozatából, és tanulmányaira koncentrál. Bár Szentesi Gábor elköltözik a kisvárosból, a Révész testvérpár érkezése felforgatja a csillagkúti fiatalok életét.

Jóban Rosszban tv-sorozat: Kárpáti Rebeka és Timon Barna
Kárpáti Rebeka és Timon Barna

Alig vártam, hogy a nyári leállás után újra forgassak a stábbal. Nagyon könnyen sikerült belerázódni a munkába. A legtöbbet Timon Barnával forgatok, gyorsan összebarátkoztunk, úgyhogy sok nevetéssel telik a munka. – mondta Kárpáti Rebeka.

A Borit alakító fiatal szépség nem egyedül érkezik Csillagkútra, hanem testvérével, akit Adányi Alex alakít majd.

Igazán családias a hangulat, harmadik hete forgatok a stábbal és nagyon jól érzem magam. – árulta el Adányi Alex. – Egy fotós srácot, Milánt alakítom, aki a húgával költözik Csillagkútra. Nincs jó viszonyban a szüleivel egy családi drámának köszönhetően, kicsit zárkózott típus, de nagyon ambiciózus és kitartó. – tette hozzá a Jóban Rosszban egyik legújabb szereplője.

Adányi Alex: Jóban Rosszban tv-sorozat új szereplő
Adányi Alex: Jóban Rosszban tv-sorozat új szereplő
Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top