Rising Star első adás: 2014. október 26.

Rising Star néven indul a tv2 forradalmian új tehetségkutató műsora. Az első adásra 2014 október 26-án kerül sor, az élő show-k novemberben kerülnek képernyőre.

Október 26-án indul a TV2 legújabb énekes tehetségkutató műsora, a Rising Star. Az első adásokban a zsűri azokat az énekeseket választja ki, akik majd az élő show-ban mutathatják meg tehetségüket.

Sztárban Sztár döntője után szinte azonnal útjára indul  a Rising Star. A show első epizódjában a Pásztor Anna, Kerényi Miklós Gábor (KERO), Feke Pál és Mező Misi alkotta zsűri előtt kell a legtehetségesebb énekeseknek bebizonyítani, hogy az élő műsorban a helyük, ahol továbbjutásukról már a nézők döntenek.

Rising Star 2014 zsűri: Pásztor Anna, KERO - Kerényi Miklós Gábor, Feke Pál és Mező Misi

A második, november 2-i adásban egyrészt folytatódik az énekesek kiválasztása, majd élőben kapcsolják a Rising Star stúdiót, ahol első ízben láthatják a nézők a műsor egyik leglátványosabb elemét, a gigantikus ledfalat. Ebben az epizódban mutatják be továbbá, hogy a műsorhoz kapcsolódó applikáció segítségével, miként tud a néző a későbbiekben beavatkozni az énekesek sorsába.

Az énekes tehetségkutató műsort Ördög Nóra vezeti, aki arról is beszél, hogyan oldja meg a két gyerek mellett a tehetségkutató műsorvezetését.

A Rising Star nagyszabású, élő show-műsorai november 9-én indulnak.

Forrás: tv2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top