Nagy Adri Jóban, Rosszban

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Nagy Adri veszi át Betty Tanakisz szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban a tv2-n. Miután Szabó Zsófi távozott a tv-sorozat és a tv2 csapatából, megkezdődött a casting a Pongrác lány szerepéért, melyet végül Nagy Adri nyert el. Október végétől esténként már az új Betty lesz lesz látható a sorozatban!

Több száz jelentkező közül a Megasztárban feltűnt Nagy Adri bizonyult a legjobbnak, így a héten már el is kezdte a munkát Betty Tanakis szerepében. Az énekesnő régóta kacérkodott már a színészi pályával, így boldog, hogy mostantól ő is a Jóban Rosszban csapatának tagja.

Nagy Adri 2012-ben a Megasztár tehetségkutató vetélkedőben tűnt fel, ahol bekerült a TOP 12-be, végül a 7. helyen végzett.

Amatőr és színészi gyakorlattal rendelkező lányok is jelentkeztek a Jóban Rosszban felhívására, hogy megmutassák, ők a legalkalmasabbak a TV2 napi sorozatának főszerepére. A castingon ismerős arcok is feltűntek és a befutó végül a Megasztárban feltűnt énekesnő, Nagy Adri lett.

Régóta érdekelt a színészet, így nagyon boldog vagyok, hogy a stáb engem választott. Nagyon felpörögtek az események, ruhapróba, szövegtanulás és már az első forgatási napomon is túl vagyok. Még fel sem fogtam igazán, hogy mi történik. – mondta Adri, akit a nézők először október végén láthatnak majd Bettyként.

Miért pont Nagy Adri kapta Betty szerepét?

Adri régóta a látóterünkben van, nagyon tehetséges lány, amit most a castingon is bebizonyított. Egyhangú döntés született, hogy ő tökéletes a szerepre. Nem hasonmást kerestünk, így nem volt követelmény a szőke rövid haj. Mivel egy teljesen új Bettyt látnak majd a nézők, nem volt szükség arra, hogy Adri külsején változtassunk. – árulta el György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.

Nagy Adri veszi át Betty szerepét a Jóban Rosszban tv-sorozatban

Nagy Adri a Mokka stúdiójában

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top