Karácsonyi tv műsor TV2 – 2016 Szenteste

A TV2 karácsonyi tv műsor szenteste a következők szerint alakul. Az esti program első etapjában két animációs filmet láthatunk. Előbb A Madagaszkár-pingvinek és a karácsonyi küldetés, majd a Shrek szórakoztatja a kicsiket és nagyokat. Kilenc óra után a Hófehér és a vadász című látványos akció-fantasyt vetíti a csatorna.

Lássuk részletesebben mit kínál a TV2 szenteste!

Tv műsor TV2 szenteste

18:55 A Madagaszkár-pingvinek és a karácsonyi küldetés (12)

(Madagascar Penguins in a Christmas Caper)
Amerikai animációs kisfilm (2015)
Rendező: Gary Trousdale

A Madagaszkár-pingvinek és a karácsonyi küldetés tartalma: A történet szerint a csapat legfiatalabb tagja, Közlegény karácsony éjjel kioson az állatkertből, hogy ajándékot találjon a Ted nevű magányos jegesmedvének. Míg Manhattan utcáin kóborol, foglyul ejti egy idős hölgy, aki rágókának nézi, és megveszi a harapós kutyájának, Csócsa úrnak. A másik három pingvin, Kapitány, Kowalsky és Rico persze a Közlegény megmentésére indulnak, mielőtt még túl késő lenne…
(Feliratozva a TV2 Text 888. oldalán!)

19:15 Shrek (12)

(Shrek) (2001)
Amerikai animációs vígjáték (80′)
Rendező: Andrew Adamson, Vicky Jenson

Karácsonyi tv műsor TV2 – 2016 Szenteste: Shrek

Shrek rövid tartalma: Hol volt, hol nem volt, egy messzi mocsárban, meghitt magányban élt egyszer egy morcos ogre, akit Shrek-nek hívtak. Ám a zöld szörny nyugalmát és életét egy napon fenekestül felbolygatta egy különös esemény: mesebeli lények lepték el a mocsarat – és lepték meg gyanútlan hősünket. A három vak egér futkározott a vacsoráján, a nagy, gonosz farkas feküdt az ágyában, a hét törpe Hófehérke koporsóját tette az asztalára, kunyhója előtt pedig ott nyüzsgött a három hajléktalan kismalac, és mindenféle más varázslatos figurák, akiket a gonosz Farquaad nagyúr űzött el otthonukból. Shrek tehát elment a nagyúrhoz, hogy visszakövetelje mocsarát, de ehhez előbb meg kell mentenie a szörnyű tűzokádó sárkány karmaiból Fiona királylányt, hogy Farquaad feleségül vehesse, és így király lehessen. A nagy kalandban társa is akad az ogrének: a szószátyár Szamár, aki bármit megtenne Shrek-ért, egy valamit kivéve: a világ minden kincséért sem hajlandó befogni a száját. Hamarosan azonban kiderül, hogy a sárkánynál sokkal nagyobb problémát jelent Fiona különös titka… A DreamWorks rajzfilmje ellenállhatatlanul megkapó figuráival, fergeteges humorával, leleményes fordulataival, lenyűgöző látványvilágával, friss lendületességével és izgalmával egy igazi családi mozi!

(Feliratozva a TV2 Text 888. oldalán!)

21:15 Hófehér és a vadász (12)

(Snow White and the Huntsman) (2012)
Amerikai fantasztikus film (112′)
Rendező: Rupert Sanders
Szereplők: Charlize Theron, Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Ian McShane, Ray Winstone, Nick Frost, Bob Hoskins

Karácsonyi tv műsor TV2 – 2016 Szenteste: Hófehér és a vadász

Hófehér és a vadász rövid tartalma: Ebben a látványos akció-kalandfilmben Kirsten Stewart alakítja Hófehért, aki szebb az őt elpusztítani készülő gonosz királynőnél (Charlize Theron). Ám az ármányos nőszemély nem sejti, hogy az uralkodását veszélyeztető Hófehért a vadász megtanította a harc művészetére. És ha ehhez hozzávesszük, hogy a törpéket olyan kemény legények játsszák, mint Ian McShane, Ray Winstone, Bob Hoskins vagy Nick Frost, akkor már világosan látszik, hogy ez a mese egy egészen másfajta mese.

(Feliratozva a TV2 Text 888. oldalán!)

A csatorna a műsor változtatás jogát fenntartja!

Forrás, fotó: TV2 Sajtószoba

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top