Keresztes Ildikó és Schobert Norbi esett ki A Nagy Duettből

Az egyik leglazább párostól kellett búcsúzni A Nagy Duettben, kiesett Schobert Norbi és Keresztes Ildikó. Pedig a dalok amiket kaptak, nem vetítették előre, hogy nekik kell távozniuk. A többiek voltak ennyire jók? Így búcsúzott a sztárpárok vetélkedőjétől Schobert Norbi és Keresztes Ildikó.

Schobert Norbi és Keresztes Ildikó lendületesen mutatkoztak be vasárnap eset, amikor már minden sztárpárnak kettő dalt kellett előadnia. DJ BoBo Pray című számával indítottak, melynek csodálatos koreográfiát találtak ki az alkotók! Az ókori Egyiptom egy kis darabja jelent meg a színpadon, ahol Schobert Norbi mint fáraó és a gyönyörű Keresztes Ildikó, mint Kleopátra énekeltek, táncoltak. A zsűri 29 pontot adott erre a produkcióra.

A következő daluk Van Halen klasszikusa, a Jump volt. Látszott, hogy a lendületes rockzene Keresztes Ildikó vérében van, és Norbi is odatette magát rendesen! Hogy miért rózsaszín testhez álló ruhában énekelt, arról nem biztos hogy Ő tehetett, minden esetre kicsit fura volt a megszaggatott balettes szerelés. Ha valaki visszanézi a dalt, az láthatja, hogy a külsőségekben nem volt hiány, óriási showt csinált a páros! A zsűri meg is adta a 30 pontot.

A közönség döntötte el a sztárpárok végső sorrendjét, melyben a szavazatok összefésülése és kiértékelése során a Keresztes Ildikó, Schobert Norbi páros maradt alul.

Pedig kalózként is megállták a helyüket…
Kiesett Schobert Norbi és Keresztes Ildikó.

Folytatás jövő vasárnap – immár nélkülük – a TV2-n, addig is nézzék vissza az összes produkciót A Nagy Duett rovatunkban!

Jövő vasárnap már a TOP4 párost láthatjuk A Nagy Duettben!

Forrás: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top