Két napos Beköltöző Show-val kezd a Star Academy

Az műsor készítői igazi különlegességet ígérnek, melynek az első két adására augusztus 27-én és augusztus 28-án, egyaránt 18:50-kor kerül sor. A Star Academy Beköltöző Show élő zenei tehetségkutató műsor szombaton és vasárnap ülteti a tv készülékek elé a nézőket. Nézzük meg a nagyszabású showműsor beharangozóját!

A nézők már az első adásokban jelentős szerephez jutnak, mivel a Star Academy szavazás dönti el, hogy ki költözhet be az Akadémiára.

A TV2 nagyszabású tehetségkutató műsorának első két adása a Star Academy Beköltöző Show, amely élőben jelentkezik Ördög Nóra és Majoros Péter „Majka” vezetésével. Mindkét este 10-10 énekes áll színpadra, hogy produkciójával meggyőzze a közönséget és a zsűrit. Az élő műsor alatt az énekesek produkciójára a nézők a TV2 Live applikációján keresztül szavazhatnak, az így beérkezett voksok és a zsűri döntése során a 8-8 legjobban teljesítő énekes költözhet be az Akadémiára, hogy az elkövetkezendő hetekben valóra váltsa álmát, és profi előadó váljon belőle.

Beköltöző Show beharangozó

Forrás: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top