Kevin Costner húsz éve nem jut a pénzéhez

Csalás miatt pereskedne a Robin Hood című filmje kapcsán, de nem hagyja a bíróság.

Jogdíját perelné Kevin Costner – a bíróság visszadobta a beadványát

Ismét elutasította a bíróság Kevin Costner beadványát, aki csalás miatt akart pert indítani. A színész azt állítja, hogy az 1991-es Robin Hood-filmjét gyártó cég nem fizette ki a neki járó jogdíjat a 2010-es és a 2011-es év bevételek után. A bíró arra hivatkozott, hogy a beadvány nem felel meg bizonyos jogi formaságoknak, és már csak egy alkalma maradt Costnernek, hogy megpróbáljon pert indítani.

Chris Pine játssza Jack Ryan szerepét, a pereskedésre sem képes Kevin Costner alakítja Harpert a JACK RYAN című szuperprodukcióban
Chris Pine játssza Jack Ryan szerepét, a pereskedésre sem képes Kevin Costner alakítja Harpert a JACK RYAN című szuperprodukcióban (Kép: UIP Dunafilm – Paramount Pictures and Skydance Productions)

Jövőre: Jack Ryan

Kevin Costnert 2014. januárjában egy izgalmas thrillerben láthatjuk a hazai mozik műsorán. A Tom Clancy kémregényéből készült Jack Ryan, amennyiben sikeres lesz, új sorozatot indíthat el a bestseller szerző további műveinek feldolgozásával. A CIA szakértőjét, Jack Ryant eddig három sztár formálta meg nagy sikerrel. Alec Baldwin (Vadászat a Vörös Októberre), Harrison Ford (Férfias játékok, Végveszélyben) és Ben Affleck (A rettegés arénája) után most Chris Pine (Star Trek) játssza a népszerű hőst. Kevin Costner az ő mentorát alakítja, Mrs. Ryant pedig Keira Knightley alakítja.

A Jack Ryan című filmet várhatóan 2014. január 16-tól mutatja be a hazai mozikban a UIP Dunafilm.

(Forrás: UIP Dunafilm)

Scroll to top