Ki nyeri a Sztárban sztárt 2014-ben?

Ismeretes, hogy az első Sztárban sztár adását Berecki Zoltán nyerte, aki több okból sem ismételhet. Az egyik az, hogy Ő a 2014-es széria zsűrijében kapott helyet. Idén ismét tizenketten versengenek a legsokoldalúbb előadó címért és mi már most megmondjuk ki lesz a versengés nyertese!

Sztárban sztár 2015

Sokak szerint olyan valaki fogja nyerni a Sztárban sztárt, aki korábban már megnyert egy televíziós tehetségkutató versenyt. Ez egyrészt azt jelenti, hogy piszkosul tud énekelni az illető, illetve azt is, hogy rendkívül népszerű a telefonos szavazók körében. Ha ez így van, akkor meg van a nyertes:

Tóth Vera az első Megasztár győzteseként, Pál Dénes a 2012-es The Voice – Magyarország hangja nyerteseként joggal pályázhat a képzeletbeli dobogó legfelső fokára!

Ebbe a körbe sorolhatjuk az X-Faktor egykori zsűritagját, Keresztes Ildikót is, aki A Dal 2013 sorozatban zsűritagsága után versenyzőként is kipróbálta magát egy tv-műsorban. Kökény Attila második lett Tolvaj Renáta mögött a Megasztár 5-ben, Vastag Tamás pedig nem jutott döntőbe a 2010.évi X-Faktor küzdelmeiben. Igaz, utóbbit a későbbi győztes báty, Vastag Csaba ütötte el a további küzdelmektől egy párbaj során. Ettől függetlenül őket is esélyesnek tekinthetjük,mert kitűnő előadók!

Más vélemények szerint csak és kizárólag Sipos Péter nyerheti a Sztárban sztárt 2014-ben! Hogy miért? Az Irigy Hónaljmirigy nevű formáció frontembereként évek óta azt csinálja, amiben most versenyre kel társaival. Jól énekel, remek humora van és más bőrébe bújva elő is tudja adni a számokat!

Ha a színészi gyakorlat dönti el a versengést, akkor egyértelmű, hogy a Keresztes Ildikó, Koós Réka, Pásztor Anna és Nagy Sándor csapatból kerül ki a győztes, mivel a versengők közül ők rendelkeznek a legszélesebb színészi eszköztárral. Természetesen valamennyien kiválóan énekelnek, így egyértelmű esélyesei a vetélkedésnek.

Dukai Regina, Völgyi Zsuzsi valamint Hevesi Tamás kihagyta a tehetségkutatókat, ám rendkívül népszerűek a közönség körében. Nem véletlenül kerültek a tizenkettek közé, valamennyien esélyesek akár a végső győzelemre is!

Gondolom sikeresen összezavartam az elméletben ezidáig felállított sorrendeket. Mivel megígértem, hogy elmondom ki nyeri a 2015-ös Sztárban sztár vetélkedő sorozatot, nem tehetem meg, hogy eltitkolom: holtbiztos, hogy a néző!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top