A létezés határa (Extant) 2. évad 8. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Molly segíteni akar a vírusfertőzött Adhu-n, míg J.D. elhatározza, hogy feladja magát. A létezés határa (Extant) 2. évad 8. részének címe: Katonák és a Humanich (Arms and the Humanich). Az epizódot 2016. július 19-én 22:00-től vetíti a FEM3 csatorna. Országos tévépremier! A tv-sorozat megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Közvetlenül az első évad után mutatja be a FEM3 csatorna Halle Berry és Goran Visnjic főszereplésével az amerikai sci-fi sorozat második évadát.

Az előzmények ismertetése után találod az epizód rövid tartalmát és egy jelenetfotót!

Előzmények: A hátborzongató események sorát egy a világűrben realizálódott, különös terhesség indította el. A dolgokat tovább bonyolítja, hogy a főhősnő és kutatóként dolgozó férje, John egy robot kisfiút nevel saját gyermekeként. A férfi azon dolgozik, hogy miként élhet egymás mellett ember és robot úgy, hogy közöttük igazi érzelmek, valódi kötődés alakuljon ki…

Az előző rész tartalmából: Lucy kiborul, amikor megtudja, hogy a Humanic egyedeknek van lejárati ideje, vagyis meghalnak.

A létezés határa (Extant) 2. évad 8. rész tartalmából

A megtámadott táborban sok az áldozat a hibridek között, de Lucy áramkörei is megsérülnek. Julie kétségbeesik, amikor megtudja, mivé lett John Woods életműve. Molly segíteni akar a vírusfertőzött Adhu-n, míg J.D. elhatározza, hogy feladja magát cserébe a lányáért. Lucy később megzsarolja Charlie-t.

A létezés határa - új sci-fi sorozat a FEM3 csatornán

Szereplők: Halle Berry, Goran Visnjic, Tyler Hilton, Hiroyuki Sanada, Camryn Manheim, Pierce Gagnon, Grace Gummer

Forrás: FEM3
fotó: FEM3/Sajtoszoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top