A létezés határa (Extant) 2. évad 9. rész tartalma

Molly vírusfertőzést kapott és haldoklik, az ellenszert nem találják. A létezés határa (Extant) 2. évad 9. részének címe: A túloldal (The Other Side). Az epizódot 2016. július 26-án 22:00-től vetíti a FEM3 csatorna. Országos tévépremier! A tv-sorozat megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Közvetlenül az első évad után mutatja be a FEM3 csatorna Halle Berry és Goran Visnjic főszereplésével az amerikai sci-fi sorozat második évadát.

Előzmények: A hátborzongató események sorát egy a világűrben realizálódott, különös terhesség indította el. A dolgokat tovább bonyolítja, hogy a főhősnő és kutatóként dolgozó férje, John egy robot kisfiút nevel saját gyermekeként. A férfi azon dolgozik, hogy miként élhet egymás mellett ember és robot úgy, hogy közöttük igazi érzelmek, valódi kötődés alakuljon ki…

Az előző rész tartalmából: Molly segíteni akar a vírusfertőzött Adhu-n, míg J.D. elhatározza, hogy feladja magát.

A létezés határa (Extant) 2. évad 9. rész tartalmából

Molly haldoklik, mivel még nem találták meg a vírus ellenszerét. Tobias válaszokat vár tőle, de cserébe azt kéri, hogy láthassa Ethan-t. Julie és Charlie le akarják kapcsolni a Humanich-hadsereget, de nem kapnak rá engedélyt. Ares bejut a GSC épületébe.

A létezés határa - új sci-fi sorozat a FEM3 csatornán

Szereplők: Halle Berry, Goran Visnjic, Tyler Hilton, Hiroyuki Sanada, Camryn Manheim, Pierce Gagnon, Grace Gummer

Forrás: FEM3
fotó: FEM3/Sajtoszoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top