Megtört szívek török tv-sorozat 2. évad 34. rész tartalma

Hazallal régóta húzódó és komoly baj van, Gülseren számon kéri Dilarán lányával való kapcsolatát. A Megtört szívek (Broken Pieces) török tv-sorozat 2. évadának 34. részét 2016.08.01-én hétfőn, 16:55-kor vetíti a TV2. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója, jelenetfotó. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előzmények: az egyik család nélkülözni kénytelen, míg a másik gazdag, ám a sorsuk örökre egybe fonódik, amikor csecsemőiket összecserélik a kórházban. A baba cserére csak évek múlva derül fény, ám hatalmas lavinát indít el, amikor kitudódik. A romantikus török sorozat hatalmas sikert aratott bemutatásakor hazájában.

Az előző epizódban történt: Hazal miatt aggódik Dilara és Dzsihán, majd egy interjú miatt szinte mindenki a lány ellen fordul.

Megtört szívek török tv-sorozat 34. rész

Gülseren és Dzsihán rájönnek, hogy Hazallal régóta húzódó és komoly baj van. Gülseren számon kéri Dilarán, hogy miért nem vállalja fel a lányát, és a fejére olvassa a hibáit. Harun óva inti Dzsandant, hogy ártson Dilarának. Kerimán bevállalja, és még élvezi is az éjszakai taxizást. Hazal közli Özkannal, hogy számára halott.

A török sorozat szereplői

Megtört szívek török tv-sorozat
Megtört szívek

Rendező: Cevdet Mercan
Szereplők: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Günes Emir, Burak Tozkoparan, Civan Canova, Elvin Aydogdu, Aslihan Kapansahin

tv-sorozat, tv2,romantikus

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top