Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.27, szerdai rész tartalma

Lali Marci titkait ellesve próbál csajozni, Karola megismeri Nimród fiát, Milán belebotlik Klaudiába, aki ismét elcsábítaná a nálánál jóval fiatalabb fiút. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 824. részét 2016.07.27-én, szerdán 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Joe átmenetileg egy új lakót költöztet az albérletbe, Tamás végre összeszedi a bátorságát, és szerelmet vall Paulának, Evelin és Szabina összefognak Virág ellen.

Az epizód tartalma

Lali reggel ingerülten nézi, hogy rajta kívül mindenki a párjával enyeleg, csak neki nincs nője. Úgy dönt, kifaggatja Marcit, mi a titkos receptje, mivel vonzza ennyire a csajokat. Gréti azonban Lali értésére adja, Marci egyszerűen tökéletes. Lali elgondolkodik a dolgon, és elhatározza, akkor ma Marciként indul becserkészni a nőket. Eleinte nem jön össze a kísérlet, amikor pedig sikerülne, Lali összetűzésbe kerül a rendőrséggel.

Reggel Karolát folyamatosan azzal idegesítik a többiek, hogy kizárólag leendő gyerekéről beszélnek előtte. Mivel úgy tűnik, csakis Nimród érti meg ebben a helyzetben, felkeresi őt a lakásán. Nimródnak azonban látogatója van, mégpedig Misi, a fia. Karolának ez már túl sok, inkább elmenekül. Nem sokkal később azonban Nimród és Misi felbukkan a tetováló szalonban, mivel a fiú mindenáron tetováltatni szeretne. Karola legnagyobb döbbenetére hamar megtalálja a közös hangot a gyerekkel.

Reggel Karesz zseniális ötlettel áll elő: sörkoktél. Sörből és rövid italból. Milán kevésbé lelkes az ötlet hallatán, de Karesz rábeszéli, hogy csinálják. Ahogy elmennek bevásárolni a koktélhoz, az áruház parkolójában arra lesznek figyelmesek, hogy egy férfi épp Klaudiát zaklatja. Karesz és Milán közbeavatkoznak, mire Klaudia meg akarja nekik hálálni a segítséget. Karesz nem kér ebből, de Milán Karesz intelmei ellenére Klaudiával megy. Milán újra engedne Klaudia csábításának, de mielőtt komolyabbra fordulna a dolog, Milán egy férfi pénztárcát talál az asztalon és ráadásul kiderül, Klaudia új szeretője Jani.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top