Láncra vert szerelem 26. rész tartalma

Miután Laura megtudja, hogy férje másba szerelmes, teljesen összetörik és gyógyszerezi magát. A mexikói romantikus tv-sorozat 26. részét 2016.08.01-én 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Ignacionapról napra erősebb, kezdenek visszatérni az emlékei, de semmit nem mond el Cristobálnak.

Láncra vert szerelem 26. rész tartalma

Laura kihallgatja Rafael és Alicia beszélgetését és megtudja, hogy a férje Gabrielába szerelmes. Laura összetörik, gyógyszerezi magát. Alicia mindenáron össze akarja tartani a családot és gyűlöli Gabrielát. Gabriela felajánlja Rosariónak Ignacio sperma mintáit, amelyek segítségével elvégezhetik a DNS-vizsgálatot, és a lány bebizonyíthatja, hogy Ignacio a gyermeke apja. Azonban ezzel Gabrielának örökre le kell mondania arról a lehetőségről, hogy Ignaciótól gyermeke legyen. Salomón bizonyos csempészett selymekkel kapcsolatos zűrös üzleti ajánlatot tesz Félixnek és Aliciának. Közben Lorenát is számon kéri, hogy miért nem szerezte meg Gabriela kutatásainak eredményeit.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2,sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top