Megtört szívek török tv-sorozat 2. évad 95. rész tartalma

Burhannak is sikerül megkörnyékeznie Rahmit egy pókerpartira. Megtört szívek (Broken Pieces) török tv-sorozat második évadának 95 epizódja 2016.10.25-n, keddi napon, 16:50-kor kerül képernyőre a TV2-n. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója, jelenetfotó. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előzmények: az egyik család nélkülözni kénytelen, míg a másik gazdag, ám a sorsuk örökre egybe fonódik, amikor csecsemőiket összecserélik a kórházban. A baba cserére csak évek múlva derül fény, ám hatalmas lavinát indít el, amikor kitudódik. A romantikus török sorozat hatalmas sikert aratott bemutatásakor hazájában.

Az előző epizódban történt: Ajséhoz beállít egy régi barátja, Cihan pedig félreérti a dolgokat.

Megtört szívek török tv-sorozat 95. rész

Özkan Dzsihán segítségére siet a német nyelvű tárgyalás lezárásában. Burhannak is sikerül megkörnyékeznie Rahmit egy pókerpartira.

A török sorozat szereplői

Megtört szívek török tv-sorozat
Megtört szívek

Rendező: Cevdet Mercan
Szereplők: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Günes Emir, Burak Tozkoparan, Civan Canova, Elvin Aydogdu, Aslihan Kapansahin

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top