Mézes Norbert kiesett, második pótvizsgáján elvérzett a London Kids

Kiesett a magas hangon éneklő Mézes Norbert és a párbajban elvérzett London Kids zenekar az X-Faktor 2017 második élő showjában. A fiatal zenekar a múlt héten átment a pótvizsgán, most viszont Erdős Violát részesítették előnyben a srácokkal szemben a mentorok. És hogy mi történt még? Lássuk:

Az X-Faktor 2017 második élő showjában Kiss Ramóna nem villantott bugyit, a mentorok szigorúbbak voltak és a versenyzők kaptak bőven kritikát, sőt volt, hogy parázs vita alakult ki a mentorok között.

Mézes Norbert azonnal, a London Kids párbajban esett ki

A rappelő lány tud énekelni, az operaénekesnő más műfajban is megállta a helyét, összeszólalkoztak a mentorok…

ByeAlex és a lányok

A show ByeAlex mentoráltjával, Serena Rigaccival kezdődött, aki mesebeli pillangóként lépett színpadra. A mentora szerint, a mezőny legfiatalabb versenyzője bitangul énekelt. Tóth Bettina produkciója sem hagyott kétségeket, a mentorok állva tapsolták a lányt. Puskás Peti szerint Bettina miatt volt érdemes elindítani a 2017-es X-Faktort. Erdős Viola fantasztikus átalakuláson ment át a produkciója közben, így a nézők láthatták, milyen lenne tetoválások nélkül, hosszú hajjal, de ez sem volt elég ahhoz, hogy elegendő szavazatot gyűjtsön, így párbajoznia kellett.

A mentorok állva tapsolták meg az alábbi produkciót. Neked hogy tetszett?

Tóth Bettina: Look What You Made Me Do (Taylor Swift)

Radics Gigi és a fiúk

Radics Gigi mentoráltjai, a fiúk ezen a héten is bizonyítani szerettek volna. Bereznay Dániel produkciója megosztotta a mentorokat. Puskás Peti szerint, Dani most énekelt a legjobban. Gáspár Laci viszont többet várt a fiútól. Mézes Norbert dalválasztása Puskás Peti szerint nem volt szerencsés, és a nézők is hasonlóan érezhették, mert Norbinak kellett párbaj nélkül távoznia a második élő showból. Gulyás Roland énektudásával lenyűgözte a mentorokat, de Gáspár Laci azt kérte figyeljen arra, hogy a jövőben építkezzen a dal és legyen íve a produkciójának.

Puskás Peti és a 25 év felettiek

A 25 év felettiek kategóriájának mentorát, Puskás Petit megdorgálták mentortársai, mert szerintük Berta Daniból nem macsót kell csinálni, hanem visszahozni a vagány seprűs énekest, akit a válogatón láttak. Abaházi Nagy Lívia A csitári-hegyek alatt című magyar népdallal állt a színpadra és ezzel sikerült meglepnie a mentorokat.

Nem hibázhat tehetségkutatóban az, aki népdalt választ…

Abaházi Nagy Lívia: A csitári hegyek alatt

Gáspár Laci és a zenekarok

Gáspár Laci mentoráltjai a zenekarok közül, először a London Kids mutathatta meg, hogy a múlt heti párbaj után, mit tud kihozni magából. Ám nekik ezen a héten sem sikerült elegendő szavazatot gyűjteniük, így ismét párbajozniuk kellett. Ricco és Claudia produkciója után, kemény szópárbaj alakult ki a mentorok között. Puskás Peti szerette volna, ha ezúttal meglepik őt egy tőlük szokatlan dallal. Gáspár Laci nem értett egyet Petivel, hiszen mentoráltjai tökéletesen teljesítettek.

Gáspár Laci nehezen viselte mentortársa kritikáját és a szópárbajban visszautalt arra, milyen hamisan énekelt Puskás Peti egyik mentoráltja, Berta Dani. Ezzel nem csak kollégáját bántotta meg, hanem a versenyzőt is…

A beérkezett szavazatok alapján, elsőként Mézes Norbertnek kellett búcsúznia az X-Faktortól. Ezután következett Erdős Viola és a London Kids párbaja, a mentorok pedig úgy döntöttek, hogy a London Kids távozzon az X-Faktortól.

Jövő héten, szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2017 harmadik élő showjával.

RTL Magyarország
Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top