Minden sztárban ott lapul egy másik

Minden sztárban ott lapul legalább egy másik és hogy elő lehet-e csalogatni, az hamarosan kiderül! Felkészültünk a Sztárban sztár 2014 vetélkedő sorozatra, tőlünk akár kezdődhet is az ismert énekesek vetélkedése.

Sztárban sztár 2014
Sztárban sztár 2014 – a sikeres vetélkedő folytatódik!

A Sztárban sztár első szériájának kiemelkedő sikere után szeptember első hétvégéjén a TV2 képernyőjén itt a második széria. Sokáig titok volt a versenyzők névsora, de mint látható, az első adásnak úgy vágunk majd neki, hogy már mindenki ismeri őket.

Miben különbözik ez a vetélkedő a többitől?

A Sztárban sztár újszerűségét egy izgalmas csavar adja: az előadók adásról adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni, egyedi műsorelemként azonban nem csak előadják a hazai és külföldi megaslágereket, hanem a showban egyenesen az eredeti előadóvá alakulnak át!

Az elképesztő átváltozásokat profi stylist-ok, fodrászok, maszkmesterek segítik, hogy a műsor fellépői kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják.

A Sztárban sztár 2014 műsorvezetője Till Attila lesz.

A produkciókat a Liptai Claudiából, Bereczki Zoltánból, Hajós Andrásból és Majoros Péter Majkából álló zsűri fogja értékelni. Az ítészeken kívül a nézők kezében is lesz a versenyzők sorsa, ők szavazataikkal fejezhetik ki tetszésüket a Sztárban sztár 2014. évi élő adásai során.

Van még egy információnk, amit csak féltve osztunk meg olvasóinkkal: mi már tudjuk ki lesz a vetélkedőshow győztese! Pszt!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top