Nagy Duett 2. adás: kiesett Tolvai Reni és Danny Blue

Vasárnap folytatódott a Nagy Duett. A múlt héten simán továbbjutó Tolvai Reni-Danny Blue duónak kellett most búcsúznia.

A bemutatkozás az első showban jól sikerült Tolvai Reni és Danny Blue számára, ám a második élő adásban nekik kellett búcsúzniuk. Ők ketten kezdték a 2017. évi 2. műsort, a zsűri pedig velük kezdte a szigorúság bevezetését. Reni pasimágnes dekoltázsa ellenére csak 25 pontot kaptak az ítészektől, amint az később kiderült, ez meg is pecsételte a sorsukat.

Tolvai Reni és Danny Blue kiesett a Nagy Duettből

Völgyesi Gabi és Sági Szilárd volt a legjobb?

Vastag Csaba és Ábrahám Edit a kétség kívül sikeres és megosztó Modern Talking dalát adta elő úgy, ahogy azt egy profi énekesnek és egy színésznőnek kell. Az őket követő Zimány Linda, Oláh Gergő kettős produkcióját hosszan méltatta a zsűri, bár többet mondták az dalt, mint énekelték. A rap már csak ilyen.

Emilio hol a nadrág?

Ábel Anita és Emilio az egyik legszerethetőbb páros a mezőnyben és ezt ma is bizonyították. Emellett rendkívül profik is. Történt, hogy a teltkarcsú énekes nadrágjában elszakadt valami a szám közben, ám így is gond nélkül végig vitte a showt. Az őket követő Apáti Bence és Vincze Lilla produkciójából Bence felsőtestét helyezték a középpontba azzal, hogy partnere a dal közben letépte a táncos ingét…

Mádai Vivien a partnere stílusától elég messze lévő dalt adott elő párjával. Csipa azonban remekül helyt állt a Patrick Hernandez nótában. Stohl Luca és Peller Károly az Űrgammák magyar televíziós sorozat főcímdalát énekelt. Ennek az volt a különlegessége, hogy az 1992-es sláger eredeti előadója ott ült velük szemben: Szulák Andrea (aki meg is adta a 10 pontot a produkcióra!).

Beszélsz németül? Yes!

Erdei Zsolt és Judy németül énekeltek. Az Ökölvívó Szövetség újdonsült elnökének német tudásában nem kételkedtünk (hiszen sokáig élt és boxolt Németországban ) egészen addig, míg arra a kérdésre, hogy tud-e németül azt nem felelte: Yes.

Legutóbb a Völgyesi Gabi, Sági Szilárd párost emeltük ki és most sem tehetünk másképp. Az előző adás már-már balladába hajló muzsikája után igazi latin hangulatot teremtett a stúdióban a páros. Szilárd férfiasan reszelős hangja nagyon megy Gabi kristálytiszta énekhangjához, talán ez az egyik titka a sikerüknek.

Janicsák Veca és Simon Kornél a másik svéd slágergyáros (az egyik az ABBA), a Roxette – How do you do slágerével győzte meg a zsűrit és a nagyérdeműt arról, hogy érdemes őket továbbjuttatni.

Annyira rossz, hogy már jó

Jolly és Hódi Pamela mulatós, rappelős produkciója rendkívül szórakoztatóra sikeredett! Berki Krisztián kedvese teljes odaadással és rendkívül hamisan dalolt, ám ez borzasztóan jól állt neki(k)! Szórakoztatásból jelest érdemelt a duett.

A show végén kiderült, hogy Tolvai Reni és Danny Blue nem folytathatja a vetélkedőt. A zsűri nekik ítélte a legalacsonyabb pontszámot és a nézői szavazatok sem mentették meg őket. A jövő vasárnap már csak 10 páros versenghet tovább.

Fotó: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top