Nagy Lora Szonja kiesett a Hungary’s Got Talent 2. elődöntőjében

Nagy Lora Szonja a Hungary’s Got Talent elődöntőben egy macis-táncos produkciót adott elő. Ezzel sikerült meggyőznie a Got Talent nézőit, bejutott a legjobb négy közé, ám a zsűri vele szemben az All In csapatot engedte tovább, így vele nem találkozhatunk a december 19-i döntőben. Nézzük újra Nagy Lora Szonja produkcióját!

A világszerte sikeres tehetségkutató műsor második elődöntőjében bemutatott produkció.

A Hungary’s Got Talent elődöntőit élőben közvetíti az RTL Klub, a nézők telefonnal és sms-ben szavazhatnak kedvenceikre. Az elődöntő első két helyezettje biztosan továbbjut, a harmadik és a negyedik helyezett között a zsűri szava dönt a továbbjutásról.

Nagy Lora Szonja ezzel a produkcióval a 3. vagy a 4. helyen végzettt, a zsűri döntése nyomán sajnos nem jutott a döntőbe:

Nagy Lora Szonja Hungary’s Got Talent második elődöntő

Az RTL Klub Hungary’s Got Talent tehetségkutató műsora a jövő szombaton a következő elődöntővel folytatódik, és az már most biztos, hogy a december 19-i döntőben az első elődöntőből bejutott versmondó Czuczor-Gidai Zsófi, a soproni Dirty Led Light Crew táncos csapat és a bűvész Badár Tamás mellett ott lesznek a második elődöntő továbbjutói is: az All In, a Talamba és a Szupergirls. Nagy Lora Szonja részére a verseny véget ért.

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top