Népszerű sorozat tér vissza a hazai képernyőkre

A kilenc évadot megélt Tuti Gimi című amerikai sorozat első évadának első epizódját 2003-ban mutatták be először az amerikai WB Television Network csatornán, nálunk 2006-ban adta le az RTL Klub. Jó hír a rajongóknak: a Tuti Gimi (eredeti címe One Tree Hill) sorozatot az elejétől műsorra tűzi a Petőfi TV!

Tudtad, hogy a széria egy zeneszámnak köszönheti a címét? Tree Hill egy kitalált város, nevét a U2 együttes One Tree Hill című számáról kapta. A történetből eredetileg nem sorozat, hanem egy film készült volna, de erről egy kicsit később! Lássuk, miről szól a Tuti Gimi!

Így kezdődik a Tuti Gimi története

Tree Hillben él két féltestvér Nathan Scott és Lucas Scott. Apjuk, Dan, még középiskolás korában jött össze Lucas anyjával, Karennel, de elhagyta őt, amikor terhes lett. Dannek mások voltak az elképzelései még ekkor: főiskola és a kosárlabda. Később találkozott Nathan anyjával, akit feleségül is vett és gazdag életet teremtett maguknak, míg másik fiáról Lucasról tudomást sem vett.

Dan szeretné, ha fia Nathan híres kosaras lenne, amire minden esély megvan, mert ő a Ravens kosárlabdacsapat sztárjátékosa. Később bekerül a csapatba Lucas is, és megkezdődik a két testvér rivalizálása egymással. Szerelmek, barátok, sérelmek, megbocsátások, tragédiák jönnek-mennek. A két fiú kezdeti ellenséges viszonya is hamarosan megváltozik…

Raven, a kosaras film. Hogy jön ez ide? Mindjárt megmagyarázom.

Tuti Gimi című amerikai sorozat

Nem lett kosaras film

Mark Schwahn eredetileg egy filmet akart készíteni Raven címmel, melynek központi témája a kosárlabda lett volna, ám végül egy sikeres, hosszú, több évadot megélt sorozat lett belőle. A 9. évaddal 2012-ben zárult a széria.

Szereplők

A főszereplők: Lucas Scott – Chad Michael Murray, Nathan Scott – James Lafferty, Peyton Sawyer – Hilarie Burton, Brooke Davis – Sophia Bush, Haley James Scott – Bethany Joy Galeotti. A sorozatban fontos szerepet játszik a zene, több zenész is szerepelt benne, például Sheryl Crow, The Wreckers.
A Tuti Gimi első évadának első epizódját 2017.03.08-án 20:10-kor mutatja be a Petőfi TV. Ezt követően hétköznaponként ugyan ebben az időpontban jönnek az újabb részek.
Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top