Nézz bele a Beugró X első adásába!

Az első betekintő videó arról, mi várható a forgatókönyv nélküli jelenetek showjában! Ez azt jelenti, hogy hamarosan újra képernyőn a népszerű tévéműsor, a Beugró! A jubileumi évad a Beugró X címet kapta és az RTLII-n kerül adásba. Kik lesznek a szereplők? Az is kiderül az alábbi közleményből és a videóelőzetesből!

Új epizódokkal tér vissza a négyszereplős szituációs gyakorlatokra épülő szórakoztató műsor, melyet a nézők Beugró X címmel láthatnak péntektől az RTLII-n. Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző és a műsorvezető, Novák Péter tíz évvel ezelőtt vetették bele magukat a kellékek nélküli szituációs gyakorlatokba. Bár a szereplők az egyes játékokat ismerik, a konkrét feladatokkal akkor és ott, a színpadon találkoznak először. Így rögtönözve kell kitalálniuk, hogyan játsszák el az adott szituációt, melyből számtalan megmosolyogtató pillanat adódik.

A Debreczeny Csabával kiegészült improvizációs szórakoztató műsor első adását október 27-én, 22:00-tól láthatják a nézők az RTLII-n.

Forrás: RTL Magyarország

Scroll to top