Nylon Group kiesett a Hungary’s Got Talent 2. elődöntőjében

Nylon Group a Hungary’s Got Talent elődöntőben egy szó szerint szívből jövő színházi produkciót adott elő. Ezzel nem sikerült meggyőznie a Got Talent nézőit és a zsűrit sem, hogy a duónak helye van a legjobb versenyzők között, így velük nem találkozhatunk a december 19-i döntőben. Nézzük újra Nylon Group produkcióját!

Bemutatjuk a világszerte sikeres tehetségkutató műsor második elődöntőjében bemutatott produkció videóját, ami végül kieséshez vezetett.

A Hungary’s Got Talent elődöntőit élőben közvetíti az RTL Klub, a nézők telefonnal és sms-ben szavazhatnak kedvenceikre. Az elődöntő első két helyezettje biztosan továbbjut, a harmadik és a negyedik helyezett között a zsűri szava dönt a továbbjutásról.

Nylon Group ezzel a produkcióval sajnos nem jutott a döntőbe:

Nylon Group Hungary’s Got Talent második elődöntő

Az RTL Klub Hungary’s Got Talent tehetségkutató műsora a jövő szombaton a következő elődöntővel folytatódik, és az már most biztos, hogy a december 19-i döntőben az első elődöntőből bejutott versmondó Czuczor-Gidai Zsófi, a soproni Dirty Led Light Crew táncos csapat és a bűvész Badár Tamás mellett ott lesznek a második elődöntő továbbjutói is: az All In, a Talamba és a Szupergirls. Nylon Group részére a verseny véget ért.

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top