Quartzbox kiesett a Hungary’s Got Talent 2. elődöntőjében

Quartzbox a Hungary’s Got Talent elődöntőben egy különleges animációs produkciót adott elő, ám ezzel most nem sikerült meggyőznie a Got Talent nézőit és a zsűrit sem, hogy helye van a legjobb versenyzők között, így a tehetséges duóval nem találkozhatunk a december 19-i döntőben. Nézzük újra Quartzbox produkcióját!

Bemutatjuk a világszerte sikeres tehetségkutató műsor második elődöntőjében bemutatott produkció videóját, ami végül kieséshez vezetett.

A Hungary’s Got Talent elődöntőit élőben közvetíti az RTL Klub, a nézők telefonnal és sms-ben szavazhatnak kedvenceikre. Az elődöntő első két helyezettje biztosan továbbjut, a harmadik és a negyedik helyezett között a zsűri szava dönt a továbbjutásról.

Quartzbox ezzel a produkcióval sajnos nem jutott a döntőbe:

Quartzbox Hungary’s Got Talent második elődöntő

Az RTL Klub Hungary’s Got Talent tehetségkutató műsora a jövő szombaton a következő elődöntővel folytatódik, és az már most biztos, hogy a december 19-i döntőben az első elődöntőből bejutott versmondó Czuczor-Gidai Zsófi, a soproni Dirty Led Light Crew táncos csapat és a bűvész Badár Tamás mellett ott lesznek a második elődöntő továbbjutói is: az All In, a Talamba és a Szupergirls. Quartzbox részére a verseny véget ért.

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top