Oscar®-díj 2016 – díjátadó a Duna TV műsorán és a Médiaklikken

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Az Oscar®-díj 2016 88. díjátadó gála élőben a Duna TV műsorán és a Médiaklikken. Az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia idén is kiosztja az Oscar®-díjakat a filmes szakma legjobbjainak, 24 kategóriában.

A Hollywood-i Dolby Színházban megrendezett gálát élőben követhetik végig a magyar nézők a Duna közszolgálati csatorna műsorán február 29-re virradóra.

Az idei Oscar®-gála különösen nagy jelentőségű, hiszen 27 év után ismét szerepel magyar film a jelöltek között – Nemes Jeles László Saul fia című alkotását a Legjobb idegen nyelvű film kategóriában jelölték.

Az Oscar®-díjátadóhoz kapcsolódó műsorfolyam

2016. február 28-án 22:05-kor az Oscar®-díjas Szemekbe zárt titkok című filmmel veszi kezdetét az Oscar-éjszakája a Duna Televízión. A film után 00:20-tól felvezető műsorral indítják az Oscar®-díjátadóhoz szorosan kapcsolódó műsorfolyamot, 01:00-kor élőben kapcsolják a vörös szőnyeges bevonulást, 02:30-kor pedig kezdetét veszi a gála. Az est háziasszonya a Balatoni Nyárból ismert Kraszkó Zita lesz, hozzá csatlakozik szakértőként Dudás Viktor, az MTVA főtanácsadója és Szöllőskei Gábor, filmkritikus.

A Duna közszolgálati csatornán magyar nyelvű szinkrontolmács közreműködésével, a Duna HD adón pedig eredeti nyelven, a Teletext 333. oldalán feliratozva követhetik nyomon a nézők az Oscar®-gála történéseit.

Oscar-díj 2016

A díjátadót az érdeklődők online is követhetik a http://www.mediaklikk.hu/oscar oldalon, ahova már a gála előtt is érdemes lesz ellátogatni, hiszen minden nap újabb érdekes kulisszatitkokra derül fény.

Forrás: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top