Pál Dénes és Peter Srámek: Zenevonat – Sztárban Sztár

Vasárnap a Sztárban Sztár 2015 döntőjében Pál Dénes meghívott sztárvendég és Peter Srámek duett produkciója a Zenevonat című dal volt, melyet eredetileg LGT adott elő. Nézzük meg újra!

Ne feledjék: Sztárban Sztár rovatunkban visszanézhetik a versenyzők produkcióját és elolvashatják az énekesek feladatait, a vasárnap esti show-k összefoglalóját!

Az alábbi produkció a Sztárban Sztár 2015 első döntőjében, a 2015. november 22-i élő showban hangzott el.

Pál Dénes és Peter Srámek: Zenevonat

A közönség és a Sztárban Sztár zsűri elámulva nézte a produkciót. A Pál Dénes és Peter Srámek videó felidézi a nehezen feledhető pillanatokat.

Az élő showban szereplő énekesek az utolsó adásokban plusz feladatot is kaptak. Azt is megmutathatták, hogy duettben mire képesek! Hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni úgy, hogy közben a partnerre is figyelniük kell. Az elképesztő átváltozásokkal spékelt profi produkciókban a meghívott sztárvendégek kitűnően segítették az énekeseket. Így tett a vasárnapi döntőben Pál Dénes is a Zenevonat előadása alatt: nagyban hozzájárult az idei Sztárban Sztárban versenyző Peter Srámek sikeréhez!

És a végső siker? Vajon a még versenyben lévő énekes közelebb került, vagy eltávolodott attól, hogy elnyerje a Magyarország legsokoldalúbb énekese címet? A döntés a nézők kezében volt, akik okostelefonnal szavazhattak minden egyes produkcióra.

A műsorhivatalos weboldala.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top