Paul Walker halála után magához tér A Lazarus-terv című thrillerben

Paul Walker feltámad, vagy csak a halál kapujáig jut el A Lazarus terv című filmben? Hamarosan a tévénézők számára is kiderül, mivel a FILM+ műsorra tűzi az izgalmas thrillert.

Elsősorban a Halálos iramban filmek sztárjaként emlékszünk a 40 éves korában elhunyt Paul Walkerra, ám nem szabad elfelejteni, hogy a száguldásokkal teli kőkemény akciófilm-sorozat mellett további izgalmas alkotásokban is láthattuk őt. Ilyen volt például a 2010-ben készült Tökéletes bűnözők (Takers), vagy a FILM+ által július 25-én bemutatásra kerülő A Lazarus-terv (The Lazarus Project) című thriller, melyet elsősorban a thriller kedvelők figyelmébe ajánlunk.

Talán kevesen tudják, hogy az akciófilmek fiatalon elhunyt sztárjának filmes karrierje két éves korában egy pelenka reklámmal kezdődött, majd iskolás korában már sorozat-, sőt filmszerepeket is kapott. A világhírnevet az 1991-ben készült Halálos iramban című film hozta meg neki. Az autózás szerelmeseként 2013. november 30-án, 40 évesen, sorsszerűen egy autóbalesetben lelte halálát Santa Claritában (USA). Halálának körülményei sokáig foglalkoztatták a hatóságokat és a rajongókat.
A főszerepben Paul Walker: A Lazarus-terv
Paul Walker a 2008-ban készült A Lazarus-tervben egy elítélt bűnözőt alakít, aki a halálos ítélet végrehajtása után magához tér…

A Lazarus-terv (The Lazarus Project)

Korhatár:12 év.
Rendező: John Glenn
Főszereplők: Paul Walker (Ben Garvey), Piper Perabo (Lisa Garvey), Tony Curran (William Reeds), Lambert Wilson (Avery), Linda Cardellini (Julie Ingram), Shawn Hatosy (Ricky Garvey)

A feltételesen szabadlábon lévő Bennek (Paul Walker) szép felesége, imádni való kislánya és állandó munkája van. Amikor azonban a férfi váratlanul elveszíti a munkáját, kétségbeesett lépésre szánja el magát. A szintén börtönviselt öccse, Ricky (Shawn Hatosy) biztatására beszáll egy könnyűnek ígérkező balhéba. Az akció azonban balul üt ki, Ricky és egy másik ember meghal, Bent pedig visszaesőként halálra ítélik. Ám a kivégzés nem az, aminek látszik, a méreginjekció beadása után Ben magához tér. Lehet hogy kapott egy második esélyt az élettől?

Megjegyzés: 2016.07.20-tól látható a Cool TV-n a Második esély című sorozat, mely ehhez a filmhez hasonlóan egy a halálból (a halál torkából) visszatérő ember története.

Filmelőzetes

Forrás: filmplusz.sajtoklub.tv

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top