Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.25, hétfői rész tartalma

Joe új védencét összeveri a mostohaapja, Evelin kezd pozitívan közeledni Simonhoz, Sári új lovagja megnyugtatja a lányt, hogy ő egy teljesen normális pasi. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 822. részét 2016.07.25-én, hétfőn 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Lali akciót indít Gábor felvidítására, Maja magánéleti kudarca után a munkáját és lakhelyét is elveszíti, Karola meglátja kisbabája dobogó szívét a monitoron.

Az epizód tartalma

Reggel Joe aggódni kezd, amikor Gyuszi haverjaitól megtudja, hogy Gyuszi már régóta nem jelentkezett náluk. Joe a fiú keresésére indul és elmegy Gyuszi szüleinek a lakásához. Ott ugyan megtalálja Bencét, de a fiúval nem stimmel valami. Délután Gyuszi megjelenik Joe műhelyénél teljesen összeverve. A fiút megverte a mostohaapja és kihajította őt a lakásból. Joe meg van döbbenve és egy éjszakára magával viszi Bencét az albérletbe.

Evelin kipihenten érkezik vissza a nagymamájától és elhatározta, hogy ezentúl nem fog szemét módon viselkedni Simonnal. Ezért elkéri Marcitól a fiú telefonszámát, ám Marci gyanakszik: inkább ő is ott lenne, amikor Evelin Simonnal találkozik. Ám Evelin egyedül találkozik Simonnal és kezdetben csalódott, mert úgy tűnik elsőre, hogy semmi közös sincs bennük. Ám hamar kiderül, hogy mindketten eléggé őrültek így egy bátorsági próba csata bontakozik ki.

Sári nem tudja kiverni Patrikot a fejéből, ám nem érti, hogy mit akar a srác tőle. Patrik felbukkan a fodrászatban és meghívja a lányt és Zsófit egy közös délutáni programra. Sári kíváncsiságból beleegyezik, és nagyon meghatódik, amikor Patrik nagyon jól megérteti magát Zsófival. Ám amikor egy szörnyű pillanatig azt hiszi, hogy Zsófi eltűnt, ismét feltódulnak benne a régi emlékek Robinról és az esküvőn történt gyerekrablásról. Patrik azonban megnyugtatja a lányt: ő egy teljesen normális fickó.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top