Láncra vert szerelem 24. rész tartalma

Gabrielánál megjelenik Rafael lánya Tatiana és számon kéri rajt, miért akarja elvenni tőle az apját. A mexikói romantikus tv-sorozat 24. részét 2016.07.28-án 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Rafael örökre Gabrielával maradna, de a szeretteinek sem akar fájdalmat okozni.

Láncra vert szerelem 24. rész tartalma

Tatiana pont a részvényesek gyűlése előtt jelenik meg Aliciával és kiosztja Gabrielát, amiért el akarja venni az apját. Laura el akar szakadni Benjamintól, de a férfi egy lakáskulccsal lepi meg, hogy legyen hová szervezni a légyottjaikat. Emiliano nehezen viseli a változásokat, nem bír enni, de Laura ezt a helyzetet sem kezeli valami jól. Mauricio kezd bekattanni.

A telenovella részeit A bosszú asszonya sorozat aktuális epizódjai előtt vetíti a csatorna.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2,sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top