Rékasi Károly állapota stabil

Mint ahogy az már ismeretes, Rékasi Károly 2015. június 30-án motorbalesetet szenvedett, melynek a körülményeit a rendőrség még vizsgálja. A színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztető gépen.

Stabil Rékasi Károly állapota

Rékasi Károly színművészA hozzátartozók köszönik azt a sok segítséget, szeretet és jókívánságot, ami az elmúlt napokban Károly és feléjük irányult, valamint a Honvéd Kórház dolgozóinak áldozatos munkáját. Kérésükre tájékoztatjuk az érdeklődőket arról, hogy a színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztető gépen.

Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence-és combcsonttörést szenvedett. Ez utóbbit a tegnapi a napon megoperálták.

A beavatkozás jól sikerült, de hosszú, több hetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. A gerincvelő nem érintett a sérülésben. A fejsérülése is javulóban van.

Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de az állapotától függően – lehetőség szerint napokon belül-, baleseti sebészeti osztályon folytatják az ápolását. A színész jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a hozzátartozók ezúton tisztelettel kérik a sajtó képviselőinek és az érdeklődők türelmét és megértését, hogy ezzel is segítsék Károly felgyógyulását.

Amennyiben Károly állapotában további pozitív változás történik, arról a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top