Rufus 2. családi komédia húsvétkor a Nickelodeon műsorán

A Veszélyes Henryből ismert Jace Norman labradorszívű tiniként tér vissza a Nickelodeonra április 16-án a Rufus 2 című családi komédiában. A család négylábú kedvence ugyanis egy mágikus amulett segítségével képes hús-vér fiúvá változni. Főhőseink állati kalandokba keverednek és őrült kutya-cica harcban derül fény arra, vajon a macska tényleg mindig a talpára esik-e.

Vetítés időpontja: 2017-02-16. vasárnap, 11:25-kor

Tv-csatorna:

Húsvéti filmajánló: Rufus 2

Második résszel tér vissza a képernyőkre a Nickelodeon élőszereplős családi vígjátéka. Az április 16-án debütáló Rufus 2 közkedvelt kutyusát a Veszélyes Henryből ismert Jace Norman alakítja, aki az idei Kids’ Choice Awards kedvenc férfi színész kategóriájának győzteseként került ki.
Rufus 2. - Nickelodeon
A kalandos játékfilmben a hétköznapi tinédzsernek tűnő Rufus egy mágikus nyakékkel képes igazi fiúként élni. Rufus igyekszik beolvadni a sulis életbe, de ez igencsak nehéznek bizonyul, hiszen ha izgul, mérges, vagy izgatott, rögtön visszaváltozik kutyává … Ráadásul a lányokkal sem boldogul túl jól. Szerencsére legjobb barátai, Manny és Paige mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hűséges eb minél könnyebben beilleszkedjen és rátaláljon az igaz szerelemre.

Az általunk legjobbnak tartott kutyás filmekről itt olvashatsz!

Nemsokára be is toppan a várva-várt lány, Kat, aki rögtön elvarázsolja Rufust. Kat cicás viselkedése azonban rögtön feltűnik Manny-nek, egy óvatlan pillanatban pedig kiderül a lány is hasonló cipőben jár, mint Rufus: amulettje segítségével ölt emberi alakot, ám igazából egy bájos kiscica. Barátai azonban hiába intik óva a „labradorfiút” a rossz szándékú lánytól, kutyába se veszi őket.

Eközben a gonosz mókus is ördögi tervet fundál Rufus ellen, mogyoróvaj gyártó üzemét ugyanis csak emberi alakban igazgathatja, ezért a fiú csodanyakláncára feni a fogát. A macskalány is egyre furcsábban viselkedik, az örök kutya-gazdi barátságot pedig alapjaiban ingatja meg a Rufus és Kat között kibontakozó kapcsolat.

De mégis milyen hátsó szándékkal hálózta be a lány Rufust, és hogyan akadályozzák meg a srácok, hogy az amulett rossz mancsokba ne kerüljön? Húsvét vasárnapján minden kiderül!

Április 16-án 11.25 órától őrült állati kalandokkal vár a Rufus 2 a Nickelodeonon! Ha lemaradtál, újranézheted április 16-án 16.00 órától és április 17-én, húsvét hétfőn 9.00 órától!

Forrás: RedLemon

Scroll to top