Séfek Séfe gasztronómiai tehetségkutató Ördög Nórával

Új gasztronómiai tehetségkutató műsort indít a TV2 Ördög Nóra műsorvezetésével. Amatőr és profi versenyzők egyaránt indulhattak a vetélkedőben, melynek röviden ismertetjük a szabályait és azt is eláruljuk, mikor lesz az első adás! A Séfek Séfe hétköznap esténként ugyan abban az időpontban lesz látható a csatorna esti kínálatában. Jöjjenek a részletek!

A formátum eredetije a Game of Chefs, amely a TV2 képernyőjén Séfek séfe címmel kerül adásba, Ördög Nóra műsorvezetésével. A gasztro-tehetségkutatóban amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Wolf Andrást, Vomberg Frigyest és Krausz Gábort.

A verseny szabályai és a fődíj

Az első fázisban, a casting adások alatt mindenki főz, a séfekhez pedig futószalagon érkezik az étel, amiről fogalmuk sincs, hogy ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben, majd újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják saját csapatukat. A séfek vezetésével egyre több feladatot megoldva napról napra szűkül majd a mezőny.

A műsorfolyam végén az is kiderül, melyik séf tanítványa bizonyul a legjobbnak, ki lesz a Séfek séfe, és ezzel a 10 millió forintos fődíj és a franciaországi Paul Bocuse Intézet három hetes kurzusának tulajdonosa.

A műsor háziasszonya: Ördög Nóra

Forrás: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top