Shannara – A jövő krónikája 1. rész

Shannara – A jövő krónikája (The Shannara Chronicles) amerikai fanatsy sorozat premier a Viasat3 műsorán: hősök, elfek és démonok a nukleáris holokauszt után. Az első (dupla) epizód tartalmából. A tv-sorozat megtekintése 15 éven aluliaknak nem ajánlott!

Több ezer évvel az emberiség veszte után, Négyföldre halálos veszély leselkedik. A világ maradékénak sorsa három, nem hétköznapi fiataltól függ: az elf hercegnőtől, aki a palotán túli világról ábrándozik, a gyönyörű, fékezhetetlen, eszes romanó lánytól, és a félelf fiútól, akinek sejtelme sincs róla, hogy ereiben nagy elődök vére folyik, mely kijelöli végzetét.

Shannara – A jövő krónikája. Az 1. és 2. rész tartalmából

Évezredekkel civilizációnk pusztulása után bolygónkat – amit ekkor már Négyföldként ismerünk – az emberek mellett trollok, gnómok és elfek lakják. Utóbbiak közé tartozik a Shannara-család, akik felmenőik révén olyan természetfeletti képességek birtokosai, amelyek segítségével döntően befolyásolhatják a világ alakulását. A világét, amit most rég feledésbe merült, sötét erők fenyegetnek. A gonosz ellen Amberle, az elf hercegnő, a Shannara-család utolsó leszármazottja: a félig ember, félig elf Will és Eretria, a bandita– három, egymástól gyökeresen eltérő személyiség fog össze. Küldetésük, hogy megmentsék a világot – ám eközben saját félelmeikkel is meg kell küzdeniük.

Rendezte: Brad Turner
Szereposztás: John Rhys-Davies, Aaron Jakubenko, Manu Bennett, Ivana Baquero, Poppy Drayton, Austin Butler

Shannara - A jövő krónikája tv-sorozat
A tv-sorozat beharangozóját itt olvashatták.

A Shannara – A jövő krónikája első és második epizódját egyben, 2016. január 07-én 21:00-kor vetíti a Viasat3 televízió.

Forrás: Viasat3

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top