Shannara – A jövő krónikája 3. rész tartalmából

Shannara – A jövő krónikája (The Shannara Chronicles) amerikai fantasy sorozat a Viasat3 műsorán: hősök, elfek és démonok a nukleáris holokauszt után. A harmadik epizód tartalmából. A tv-sorozat megtekintése 15 éven aluliaknak nem ajánlott!

A sorozat első (dupla) epizódjának tartalma: 1-2. rész.

Az előzmények

Több ezer évvel az emberiség veszte után, Négyföldre halálos veszély leselkedik. A világ maradékénak sorsa három, nem hétköznapi fiataltól függ: az elf hercegnőtől, aki a palotán túli világról ábrándozik, a gyönyörű, fékezhetetlen, eszes romanó lánytól, és a félelf fiútól, akinek sejtelme sincs róla, hogy ereiben nagy elődök vére folyik, mely kijelöli végzetét.

Shannara – A jövő krónikája. A 3.rész előzetese

Amberlét az elf hercegnőt apokaliptikus látomások gyötrik a világ pusztulásáról. Válaszok után kutatva hagyja el a palotát. Amikor azonban Will és Allanon a druida rádöbben, hogy Amberle az egyetlen, aki megmentheti Négyföldet, a keresésére indulnak, de sietniük kell, mert Dagda Mor démonai is a hercegnő nyomában vannak. Allanon súlyosan megsebesül, Wil és Amberle pedig a palotába vezető úton Eretria és Cephalo fogságába kerül. De a romanók miatt kell a legkevésbé aggódniuk, Wilnek meg kell tanulnia, a Tündérkövek használatát, mielőtt a vérszomjas fúria mindannyiukkal végez.

Rendezte: Brad Turner
Szereposztás: John Rhys-Davies, Aaron Jakubenko, Manu Bennett, Ivana Baquero, Poppy Drayton, Austin Butler
Shannara - A jövő krónikája tv-sorozat
A tv-sorozat beharangozóját itt olvashatták.

A Shannara – A jövő krónikája harmadik epizódját 2016. január 14-én 21:00-kor vetíti a Viasat3 televízió.

Forrás: Viasat3

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top