Slágergyár lesz az Éjjel-Nappal Budapest – Alexa elképesztő sikere

Éjjel-Nappal Budapest Lalijának mulatós slágere után a tv-sorozat legújabb énekes sztárja lett Alexa. Nem túlzás a jelző, a legnagyobb videómegosztó portálon a Bang Bang című számának a nézettsége meghaladta az 1 milliót! És mindehhez két hét is elég volt.
Alexa és Evelin az Éjjel-Nappal Budapest tv-sorozatból

Februárban volt két éves a budapesti fiatalok sorsának alakulását nyomon követő sorozat és már a második sláger fűződik hozzá. Új előadó és új stílus: Bang Bang

Két hét alatt több mint 1 millióan nézték meg az Éjjel-Nappal Budapest sorozatsztárjának Bang Bang című dalához készült videoklipet a legnagyobb videomegosztó portálon. A hihetetlen sikert Alexa alig akarta elhinni.

– A dal és a klip is kalandos körülmények között készült, többször azt gondoltam feladom az egészet, de most már örülök, hogy megcsináltam. Amikor a barátaim mondták, hogy a klip elérte az 1 milliót, azt hittem viccelnek. – mesélte ÉNB Alexa. – Köszönöm mindenkinek, aki biztatott. Az különösen meghatott, hogy sokan azt mondták, hogy erőt merítettek a dalomból. – fejezte be az RTL Klub sorozatszereplője, aki már az első fellépésein is túl van.

Alexa – Bang Bang

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top