Sopron, 2015. június 11: Aréna avató EB kosárlabda mérkőzés

Elkészült a 2015-ös női kosárlabda Európa-bajnokság magyarországi csoportmérkőzéseinek időbeosztása. A magyar válogatott Sopronban, a megújult MKB Arénában játssza csoportmérkőzéseit. A magyar válogatott mellett a spanyol, a litván, a szlovák és a svéd csapat szerepel a D csoportban.

A hazai sportági szövetség szombati hírlevele szerint a kontinenstorna nyitómérkőzésén a címvédő spanyol válogatott Litvánia legjobbjaival mérkőzik meg. A június 11-ei összecsapás lesz egyben a megújult soproni MKB Aréna avatómérkőzése is.

Női kosárlabda EB - MKOSZ: Sopornban játssza csoportmeccseit a magyar csapat

Az alapkövet 333 nappal az Eb kezdete előtt rakták le, a munkálatok a téli időszakban is gőzerővel folynak, így a jelentős fejlesztés a vállalt határidőre elkészül – áll a szövetségi közleményben.

Az Európa-bajnokság csoportmérkőzései közül Sopronban a D csoport meccseit játsszák, itt a magyar válogatott mellett a spanyol, a litván, a szlovák és a feltörekvő svéd nemzeti együttes méri össze tudását. A C jelű csoport szombathelyi összecsapásain Szerbia, Horvátország, Lettország, Oroszország és Nagy-Britannia válogatottjai mérkőznek meg.

A jegyértékesítés a tervek szerint február elején indul.

A nyári kontinenstorna hivatalos weboldala már elérhető a www.eurobasketwomen2015.com címen.

Forrás: MTI 2015.

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top