Szandi és Tóth Gabi: Can’t Remember to Forget You – Sztárban Sztár

Vasárnap a Sztárban Sztár 2015 döntőjében Szandi meghívott sztárvendég és Tóth Gabi duett produkciója a Can’t Remember to Forget You című dal volt, melyet eredetileg Shakira és Rihanna adott elő. Nézzük meg újra!

Ne feledjék: Sztárban Sztár rovatunkban visszanézhetik a versenyzők produkcióját és elolvashatják az énekesek feladatait, a vasárnap esti show-k összefoglalóját!

Az alábbi produkció a Sztárban Sztár 2015 első döntőjében, a 2015. november 22-i élő showban hangzott el.

Szandi és Tóth Gabi: Can’t Remember to Forget You

A közönség és a Sztárban Sztár zsűri elámulva nézte a produkciót. A Szandi és Tóth Gabi duett videó felidézi a nehezen feledhető pillanatokat.

Az élő showban szereplő énekesek az utolsó adásokban plusz feladatot is kaptak. Azt is megmutathatták, hogy duettben mire képesek! Hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni úgy, hogy közben a partnerre is figyelniük kell. Az elképesztő átváltozásokkal spékelt profi produkciókban a meghívott sztárvendégek kitűnően segítették az énekeseket. Így tett a vasárnapi döntőben Szandi is a Can’t Remember to Forget You előadása alatt: nagyban hozzájárult az idei Sztárban Sztárban versenyző Tóth Gabi sikeréhez!

És a végső siker? Vajon a még versenyben lévő énekes közelebb került, vagy eltávolodott attól, hogy elnyerje a Magyarország legsokoldalúbb énekese címet? A döntés a nézők kezében volt, akik okostelefonnal szavazhattak minden egyes produkcióra.

A műsor hivatalos weboldala.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top