Szolnok: dohánybolt rablás 2013. október 22-én este

Szolnok egyik dohányboltja is bekerült abba az egyre bővülő körbe, ami a rablók célpontjává vált. A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
Forrás: police.hu|2013. október 23

Kevesebb mint 4 óra alatt kapták el a szolnoki gyanúsítottat

Szolnok városában is történt már dohánybolt rablás
Szolnok városában is történt már dohánybolt rablás
(Fotó: police.hu)

A rendelkezésre álló adatok alapján 2013. október 22-én 19 óra 55 perckor Szolnok városában, egy Széchenyi körúti dohányboltba egy maszkot viselő férfi bement, és a kezében fegyverrel vagy annak utánzatával az ott tartózkodó alkalmazottól a bevételt követelte. Az ismeretlen férfi, miután megszerezte a készpénzt, távozott a helyszínről. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

Húsz éves az a szolnoki férfi,aki a rablás elkövetésével alaposan gyanúsítható
Húsz éves az a szolnoki férfi, aki a rablás elkövetésével alaposan gyanúsítható
(Fotó: police.hu)

A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai azonnal megkezdték az ismeretlen tettes azonosítását és felkutatását. Az elsődlegesen beszerzett adatok és a szemtanúk által elmondott információk alapján a rendőrök átvizsgáltak egy közelben lévő társasházat, ahol az elkövetéstől számított 4 órán belül a helyi nyomozók az egyik lakásban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Gábort.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik!

A rendőrök a szolnoki lakos otthonában házkutatást tartottak, ott megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított készpénzt, a bűncselekménykor viselt ruházatot és a fegyvert vagy annak utánzatát. Az egyenruhások a 20 éves férfit előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az ügy körülményeit.

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top