Okosóra a Sonytól: megérkezett a Sony SmartWatch 2

Az okosóra piacon kapható órák tekintetében azzal tűnik ki a Sony új terméke, hogy a most piacra dobott SmartWatch 2 a vízzel szemben is ellenáll.
Forrás: hirado.hu | 2013. október 23. szerda

Sony SmartWatch 2 okosóra Androidra hangolva

Okosóra a Sonytól.  Androidra hangolva jelentkezik a Smartwatch 2.
Okosóra a Sonytól. Androidra hangolva jelentkezik a Smartwatch 2.
(Kép:sonymobile.com)

A Sonyé az egyetlen vízálló okosóra. Ráadásul az ígéretek szerint a leghosszabb üzemidővel. A tokiói székhelyű cég az első okosóráját még 2007-ben dobta piacra, a SmartWatch 2 a termékcsalád második generációját képviseli. Az óra az átlagos okostelefon-felhasználó életét akarja megkönnyíteni.

Komunikáció, szociális hálózatok √

Maradhat a zsebben is a mobil: a SmartWatch 2 másodpercek alatt bekapcsolható, s lehet olvasni rajta az SMS-eket, e-maileket, a Gmail-, Facebook– és Twitter-értesítéseket (utóbbinál akár retweetelni is lehet), fogadni vagy elutasítani bejövő hívásokat, lenémítani a mobilt. Ad abszurdum, a pontos időt mutatja.

Vékony, minimalista megjelenése inkább a visszafogottabb ízlésűeknek felel meg, por-, és vízállósága (IP 57 minősítés) pedig praktikussá teszi, hiszen fél órát is kibír édesvízben egy méter mélyen.

A transzflexív kijelző fényvisszaverő elemeket használ, hogy erős napsütésben, háttérvilágítás nélkül is jól olvasható legyen, az energiatakarékos processzor pedig lehetővé teszi az optimális üzemidő elérést: így a készülék a jelenlegi leghosszabb, 4 napos üzemidőt ígéri. (Ez persze gyári adat.)

Minden olyan androidos telefonnal kompatibilis, amelyen legalább Android 4.0 vagy újabb verzió fut. Immár Magyarországon is elérhető.

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top